Gezichtsmassage 10 minuten
De gezichtsspieren zijn de kleinste spieren van het lichaam en in tegenstelling tot grotere spieren vormen zij geen verbinding tussen botten (met uitzondering van de kaak). De gezichtsspieren verbinden de botten van het gezicht met de huid en verbinden de huid weer met andere delen van het gezicht.

Ze regelen onze gezichtsuitdrukkingen, zoals glimlachen, fronsen, kauwen en huilen, het wekt dus geen verbazing dat ze gespannen en moe worden. Ook wanneer we slapen zijn onze gezichtsspieren bijna nooit helemaal ontspannen.

Een gezichtsmassage kan een op zichzelf staande behandeling zijn of onderdeel vormen van een lichaamsmassage. Pas wanneer uw gezicht eens is gemasseerd beseft u hoeveel spanning uw gezichtsspieren vasthouden. Massagebewegingen in het gezicht zijn klein en verfijnd en worden daarom meestal uitgevoerd met de vingertoppen.Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van Sabai olie

De Sabai olie: wordt gemaakt van een geheim recept, van meer dan 300 jaar oud.
Het product is gemaakt van boomolie met daaraan toegevoegd extracten van lotusbloesem; de extracten van lotusbloesem en jasmijn hebben een rustgevende werking waardoor de huid ontspantontspannende.

En verfijnde massage die de oppervlakkige en diepe gezichtsweefsels, drukpunten en meridianen volgens Thaise traditie behandelt. Ze brengt de energie van het hele lichaam en de geestelijke conditie in balans. Deze massage is uniek en kan niet vergeleken worden met een gewone gezichtsmassage.

Een gezichtsmassage levert vele voordelen op. Het kan uw hoofdpijn, vermoeidheid en spanning wegnemen. Een gezichtsmassage vermindert zelfs angst en het kalmeert de zenuwen.

Ook u uiterlijk gaat er door regelmatige gezichtsmassages op vooruit: w gezicht is u visitekaartje, en door een gezichtsmassage verbetert de bloedsomloop en krijg uw een stralendere huid. Door regelmatige gezichtsmassages ga uw er echt jonger uitzien.