Ontspannings Massage 60 minuten
Deze ontspannende massage is geschikt voor een ieder die zich wil ontspannen en is zeer effectief is bij klachten zoals bijvoorbeeld: vermoeidheid, lusteloosheid, depressiviteit en algemene stressklachten.

De ontspanningsmassage dient er voor de ademhaling, lichaam en geest tot rust te brengen, zodat men meer in balans komt. Je wordt geheel toegedekt met handdoeken, op plaatsen waar niet gemasseerd wordt. De ruimte is prettig verwarmd, er is rustgevende achtergrondmuziek, gedempt licht.

Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van Sabai olie,Lavendelolie,Eucalyptusolie,Druivenpitolie
De Sabai olie: wordt gemaakt van een geheim recept, van meer dan 300 jaar oud.
Het product is gemaakt van boomolie met daaraan toegevoegd extracten van lotusbloesem; de extracten van lotusbloesem en jasmijn hebben een rustgevende werking waardoor de huid ontspant.

Mentale werking:Sabai olie dringt door tot de diepere lagen van de huid. Door de betere huiddoorbloeding die de massage met sabai olie bewerkstelligt zal na regelmatig gebruik de conditie van de huid verbeteren. Bij het gebruik van sabai olie zijn heel goed voor  diverse huidaandoeningen zoals eczeem,psoriasis en netelroos.

Lavendelolie: werkt reinigend en versterkend op het lichaam en is zeer rustgevend.
Mentale werking:Lavendel olie werkt stimulerend bij moeheid en matheid, maar kan ook ontspannen en verzachten door zijn alom bekende zachte, vriendelijke geur.

Eucalyptus olie:Mentale werking:Werkt verfrissend en stimulerend. Ondersteund het logisch denken. Prettig bij verkoudheid Stimuleert de aanmaak van rode bloedlichaampjes.

Deze bloedlichaampjes binden de zuurstof in de longen. Hierdoor wordt er met gelijke hoeveelheid energie meer zuurstof verkregen bij inademing.

Druivenpitolie: werkt goed tegen veroudering en beschermd de werking van een goed geheugen. Druivenpitolie beschermt tegen vrije radicalen, waardoor het helpt bij vele ziekten. Aanwezig in druivenpitolie is de stof pycnogenol. Deze stof biedt ondersteuning aan haarvaatjes, o.a. in de hersenen. Druivenpitolie bevat 82% meervoudig onverzadigde vetzuren, mineralen en een hoog vitamine E gehalte.